Spreker met impact

Spreker met impact

Een nieuwe horizon in Agrarische Communicatie!

Zoekt u een boeiende dagvoorzitter of spreker die kennis heeft van de agrarische sector én die u ook begrijpt? Dan bent u bij Wija Koers aan het juiste adres.

Wija is een ervaren communicatie-adviseur en –strateeg. Zij verzorgt al jaren communicatietrainingen voor onder andere melkveehouders, varkenshouders en pluimveehouders. Communicatie die hen in hun kracht zet en sociaal weerbaar maakt. Samen met de medewerkers van Wija Digital Marketing helpt Wija agrarische ondernemers navigeren door de dynamische wereld van landbouw en communicatie.

Wija biedt nu impactvolle sprekersdiensten voor algemene ledenvergaderingen, voorlichtingssessies, als dagvoorzitter en meer. Door het vele en intensieve contact, spreekt Wija de taal van de agrarische sector. Zij weet van de opgaven waarvoor de sector staat en welke uitdagingen op het bordje van de ondernemers liggen. Zij kan daardoor bondig samen vatten, reflecteren en de juiste vragen stellen. Uw bijeenkomst/evenement wordt daardoor niet alleen informatief, maar ook inspirerend.

Ontdek hoe Wija uw volgende evenement kan transformeren tot een boeiend samenzijn en geef uw leden/gasten/genodigden iets om over te praten! Bent u benieuwd hoe ik werk? Laat het mij weten. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs. Het kost u slechts de tijd van een kop koffie.

🚜💬 #Wija #AgrarischeCommunicatie #Dagvoorzitter #SprekerMetImpact

Meer informatie aanvragen

WIja Koers

"Leuk dat je er was op onze Algemene ledenvergadering om jouw kennis en ervaring in je wervelende presentatie te delen. Op zo’n enthousiaste manier, gelijk zin om aan de slag te gaan. De volgende dag sprak een van onze leden, hij had gelijk die ochtend aan de keukentafel de ‘merkwaarden’ van zijn bedrijf besproken.''
Susette LugerWater Land & DijkenMeer weten?

Spreker met impact;