Spreker met impact

Spreker met impact

Wija Koers is de naam. Grondlegger van het bedrijf Wija Digital Marketing. Communicatie in de breedste zin van het woord, is al meer dan 25 jaar mijn core-business. In mijn optiek gaat het bij communicatie niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over vragen stellen, luisteren, begrijpen en verbinden. Over het belang daarvan, hoe je dat goed doet of juist niet, neem ik als spreker u, uw medewerkers of leden graag mee. Mijn presentatie stem ik in af op de specifieke wensen en vragen die leven.

Speciale affiniteit heb ik met de agrarische sector. Ik maak onder andere deel uit van Team Agro NL, dat wordt gevormd door een bonte groep vertegenwoordigers uit de boerenstand die samen de Nederlandse land- en tuinbouw promoten. Als geen andere sector in Nederland ligt de agrarische onder een vergrootglas. Hoe je daarmee omgaat, is een vaardigheid en daarmee help ik boeren en tuinders graag. Communicatie die hen in hun kracht zet en sociaal weerbaar maakt.

Meer informatie aanvragen


Foto: Gijs Proost Fotografie

''Leuk dat je er was op onze Algemene ledenvergadering om jouw kennis en ervaring in je wervelende presentatie te delen. Op zo’n enthousiaste manier, gelijk zin om aan de slag te gaan. De volgende dag sprak een van onze leden, hij had gelijk die ochtend aan de keukentafel de ‘merkwaarden’ van zijn bedrijf besproken.''
Susette Luger - Agrarische Natuurverenging Drenthe

Meer weten?

Spreker met impact;