Instagram Reels

Instagram Reel

U bent als ondernemer het merk van uw onderneming met de bijbehorende merkwaarden. De basis voor een merk is een verhaal. Met een goed verhaal bindt u mensen aan uw merk. Het loont zich daarom om daar goed over na te denken. Bovendien geeft het u een frisse kijk op uw bedrijf en een positieve boost.

Om een merk bekendheid te geven, moet het worden uitgedragen. Maar het is een uitdaging om het merk onderscheidend en herkenbaar te houden. Een nieuwe manier daarin is de reel. Een reel is een catchy video van 15 of 30 seconden met muziek en korte, pakkende, informatie over uzelf en/of uw bedrijf. Het korte flitsende karakter van de video maakt het in combinatie met de muziek/ audio boeiend om naar te kijken.

Al met al lijkt het maken en publiceren van een Reel heel simpel. Dat is het enigszins ook, maar wij raden u aan om goed na te denken over het hele concept. U wilt immers uw merk/ producten meer bekendheid geven. 

Tips:

  • Zorg voor een herkenbare vormgeving;
  • Gebruik een onderscheidende tune;
  • Zorg voor afwisselende content;
  • Gebruik relevante en populaire hashtags;
  • Kies een herkenbare omslagfoto.

Kortom; Wees creatief, origineel en heb lef. Val op, gebruik humor en toon herkenbaarheid. Zoek naar wat past bij uw doelgroep die u wilt bereiken. 

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een professionele tune met eigen vormgeving die past bij uw merk. Eenmaal ontwikkelt kunt u deze tune oneindig inzetten voor al uw content op elk kanaal. 

Meer informatie aanvragen

Meer weten?