Artificial Intelligence

Artificial Intelligence

Vervreemdend... zo kun je Artificial Intelligence (AI) het beste omschrijven. Ontwikkelingen op het gebied van AI zijn de laatste jaren steeds sneller gegaan. Inmiddels is het ook mogelijk om met AI (kunstmatige intelligentie) realistische afbeeldingen of digitale kunstwerken te maken op basis van beschrijvingen.

Sinds 2021 bestaat Dall-E gemaakt door OpenAI (een onderzoekslaboratorium opgericht door Elon Musk) Dall-E gebruikt GTP-3 om tekst te analyseren en om te zetten naar een afbeelding. Om te laten zien wat er mogelijk is met gegeneerde afbeeldingen hebben we een afbeelding door Dall-E laten genereren. 

  • “an expressive oil painting of a farmer with a cow, depicted as an explosion of a nebula”
  • “cows and chicken taking a selfie”
  • “chicken on a cow on a horse in a meadow, digital art”
Hoe AI gebruiken voor content?

Omdat Dall-E open source is, zijn alle afbeeldingen vrij van gebruiksrechten. De afbeeldingen kunnen probleemloos gebruikt worden op uw website of social media kanalen. Het voordeel is dat u geen stockfoto's meer hoeft te gebruiken en dat u op elk moment foto's kunt genereren die passen bij de blog die u bijvoorbeeld aan het schrijven bent. 

Bent u ook opzoek naar dat ene krachtige concept? Of wilt u het effect van een onderscheidende en spraakmakende ontwerp ervaren? 

Meer informatie aanvragen

Meer weten?