Ontwikkeling webapplicatie

Bouw en ontwikkeling webapplicatie

Webapplicatie met Content Management Systeem

Het Content Management Systeem bevat een zoekmachine vriendelijke content editor. U wilt graag dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines, daarvoor is het noodzakelijk dat u aan de zoekmachines verteld op welke posities u goed gevonden wilt worden. Het aan de zoekmachines duidelijk maken wat de door u gewenste posities zijn doet u onder andere door het invullen van zogenaamde keywords (trefwoorden/metatags).

Met het Content Management Systeem heeft u de regie over uw eigen internetapplicatie, terwijl u niet eens hoeft te kunnen programmeren. U kunt zelf op elk moment van de dag, op elke willekeurige plaats uw website en web teksten aanpassen. Grafische onderdelen, zoals een foto, kunnen tevens in een oogwenk worden geplaatst of aangepast.


Werkwijze bouw en ontwikkeling Content Management Systeem:
 1. Functioneel Ontwerp (FO)
  Allereerst beginnen we met het Functioneel Ontwerp van uw nieuwe website. Het Functioneel Ontwerp is de bouwtekening van uw database(website).

 2. Grafisch Ontwerp (GO)
  Op basis van het Functioneel ontwerp wordt het Grafisch ontwerp bepaald. Hierin worden naar aanleiding van uw wensen de: lay-out, typografie en het kleurgebruik bedacht en ontworpen. Gezamenlijk resulteert dit in de Look & Feel van uw website. U kunt hier kiezen voor een maatwerk design of een stock design. Afhankelijk van de keuzes die u hierin maakt, maken wij een passende prijs voor u.

 3. Bouw en ontwikkeling database
  Op basis van het Functioneel Ontwerp en het Grafisch Ontwerp / Stock Design wordt begonnen met de realisatie van de website. De website wordt gebouwd in een Open Source platform, Joomla! De website wordt responsive opgeleverd. Dit houdt in dat de website mee schaalt, wanneer deze wordt geopend op een mobiele telefoon of tablet.

 4. Testfase
  Zodra de website is gebouwd, wordt deze getest en gecontroleerd.

 5. Oplevering
  De website wordt, indien gewenst, opgeleverd in de vorm van een training. Gedurende de training leert u hoe u met het Concent Management Systeem content op uw website kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om het plaatsen van content uit te besteden aan Wija Digital Marketing.

Meer weten?

Met trots presenteren wij;