Zaaien, groeien, oogsten

Met de tijd meebewegen

2023 is begonnen en heeft u daar net als ik ook zin in. Weer een jaar vol nieuwe uitdagingen. Nieuwe situaties die erom vragen om de handel en wandel tegen het licht te houden: wat doe ik, voor wie doe ik het en waarom doe ik het. De tijdsgeest verandert en als ondernemer moet je daarop acteren. Want we willen allemaal in de race blijven. Over een klein jaar 2024 ingaan met de klanten die we hebben en liefst nog met nieuwe ook.

De tijd is dynamisch en vraagt om herbezinning op uzelf, uw bedrijf en op hoe u de dingen doet. In 2022 heeft Wija Digital Marketing met veel ondernemers (individueel, maar ook in groepsverband) dit traject doorlopen. Ik heb met hen gespiegeld; samen het bedrijf tegen het licht gehouden en vervolgens samen de verkoop van diensten of producten via de social-mediaplatforms naar een hoger plan getild. Waar het om draait is de juiste content (foto’s, tekst, video’s) op de juiste plaatsen op het juiste moment. Een samenspel van online adverteren op de goede, unieke zoekwoorden en een aansluitende social media campagne. Uit ervaring weet ik dat dat gegarandeerd leidt tot succes.

2023 wordt voor ons allemaal een uitdagend jaar. Een jaar dat naast gezondheid en geluk vraagt om veel ondernemerszin en flexibiliteit. Dat is wat Wija Digital Marketing u van harte wenst.