Blog

Hiërarchie in tekst

Wanneer je een artikel voor je website schrijft verdeel je dit artikel in alinea's. Deze alinea's hebben vaak dan weer een titel. Soms zit er binnen de alinea weer een onderverdeling in sub onderwerpen met een eigen titel. Dit noem je een hiërarchie, en dit zorgt ervoor dat de lezer makkelijk kan navigeren door het artikel. Om dit te verduidelijken hebben hebben de titels een eigen opmaak.

Wija

Daar staat u dan: zo in eens in het middelpunt van de belangstelling, omdat u bent gevraagd u even voor te stellen. Kort en bondig in 2 minuten uiteenzetten wie u bent en wat u doet. De kale feiten rollen u gemakkelijk uit de mond, maar daar een boeiend geheel van maken, waarnaar echt wordt geluisterd én dat ook nog wordt onthouden, is andere kost. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding én oefening.

WIija - ons voedsel, de basis van ons bestaan

Lekker eten maar ook gezond eten. Waar koop je dat? En wat is dan gezond eten? Eten en alles wat met voedsel samenhangt heeft al heel lang mijn interesse. Verdiep je je daarin, dan kun je niet anders dan concluderen dat onze agrarische sector zorgt voor gezond en lekker voedsel. Voedsel is onmisbaar als het gaat om je algehele gezondheid. Veel consumenten zijn zich daar helemaal niet of onvoldoende van bewust. Om dat bewustzijn te vergroten organiseerde ik in 2015 samen met een aantal mensen een congres met als titel: Geweten van het eten.

Wija: Meta gegevens invullen Joomla

Misschien ken je dit wel, je hebt de zoekwoorden voor je website vastgesteld, en nu ga je pagina's maken voor je Joomla applicatie. De vraag is dan of je deze zoekwoorden invult op artikel niveau, of op menu-item niveau.

ChatGPT inzetten voor het maken van social media berichten - Wija Digital Marketing

In de wereld van social media draait alles om het creëren van boeiende en relevante content die de aandacht van het publiek trekt. Het bedenken van creatieve en pakkende social media berichten kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig is ChatGPT, een geavanceerd AI-model, een waardevol hulpmiddel om dit proces te vereenvoudigen.

Wija - Meer volgers Facebook

Wanneer u een Facebook bedrijfspagina heeft, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk volgers hebben. Want hoe meer volgers, hoe verder uw berichten reiken. Graag leggen wij uit hoe u, uw volgers eenvoudig, organisch kan laten groeien!

Wija Digital Marketing
Wija

Een LinkedInbedrijfspagina is een uitstekend instrument om de stakeholders van uw organisatie, denk aan klanten, businesspartners en potentiële sollicitanten, op de hoogte te houden van nieuws, vacatures, ontwikkelingen en trends. 

Wija - advertentie doelgroepen

Als het gaat om het adverteren op Facebook, is het van cruciaal belang om te weten wie uw doelgroep is. Door uw doelgroep te begrijpen, kunt u de juiste advertenties maken en uw advertentiebudget efficiënt gebruiken.

wija

2023 is begonnen en heeft u daar net als ik ook zin in. Weer een jaar vol nieuwe uitdagingen. Nieuwe situaties die erom vragen om de handel en wandel tegen het licht te houden: wat doe ik, voor wie doe ik het en waarom doe ik het. De tijdsgeest verandert en als ondernemer moet je daarop acteren. Want we willen allemaal in de race blijven. Over een klein jaar 2024 ingaan met de klanten die we hebben en liefst nog met nieuwe ook.

wija

Het is december, de maand van; Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Een drukke maand waarin kerstpakketten en relatiegeschenken worden uitgedeeld, kerstdiners bedacht moeten worden en het jaar wordt afgesloten. 

Trots op de boer

De stikstofplannen van het kabinet komen hard binnen. Nederland is in transitie. Sterker dan ooit werd in 2021 de boodschap duidelijk dat het anders, duurzamer moet. Ook het Coalitieakkoord dat half december werd gesloten, staat bol van de duurzaamheidsambities.

Meer weten?

Overzicht alle Blogs