Google indexatiepakket

Google Indexatiepakket

Uw website staat al enige tijd live. U heeft misschien al pagina’s en teksten toegevoegd aan de website. Want u wilt immers goed vindbaar zijn in de Google zoekresultaten.

Hoe vind Google mijn website?

De 'spider' van Google 'crawlt' het internet opzoek naar nieuwe websites en pagina's. Crawlen is het doorzoeken van een website door een robot van een zoekmachine. U krijgt een goede positie in Google wanneer u Google helpt uw website te begrijpen. Dit begrijpen doet Google door te crawlen. 

Is mijn website geindexeerd door Google?

Zodra een surfer een zoekwoord intypt in een zoekmachine, worden de meest relevante resultaten weergegeven. Begrijpt Google uw website of bepaalde pagina’s niet correct, dan zullen deze niet vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google. 

Een website indexeren gaat dus automatisch, maar verloopt niet altijd vlekkeloos. Hoe de zoekmachine de website indexeert en welke pagina’s wel of niet worden meegenomen gaat via een algoritme dat alleen Google kent. Gelukkig zijn er tools om achteraf te bekijken wat er nou precies geïndexeerd is in de zoekmachine, en wat er mis gaat. Om te controleren of Google uw website daadwerkelijk correct heeft geïndexeerd, kunnen wij u een Indexatiepakket aanbieden.

Dit indexatiepakket aanbieden bestaat uit;

Met behulp van dit pakket analyseren wij of alle pagina’s worden meegenomen door de zoekmachines, hoe het indexeringsproces is verlopen en hoe het met de algehele gezondheid van uw website gesteld is. Waar de spider bepaalde belangrijke pagina’s heeft overgeslagen kunnen wij deze handmatig laten indexeren.

Zorg ook dat al uw belangrijke pagina’s op uw website goed vindbaar zijn en vergroot uw omzetkansen.

Meer weten?