Blog

Vacature medewerker Projectadministratie (vervuld)

Vacature medewerker Projectadministratie (vervuld)

Voor Wija Digital Marketing en Wija Koers Internet Services zijn wij op zoek naar een Projectadministrateur (8 uur) voor ons kantoor in Hoogersmilde.

Je komt te werken in dynamische organisatie die houdt van een uitdaging en complexe projecten niet uit de weg gaat. Zijn dit ook kenmerken die jou omschrijven? Lees dan snel verder en reageer!

Wat ga je doen?

In de functie van Project Administrateur zorg je elke vrijdag voor de uren verwerking, facturering en planning van de projecten. Je werkt nauw samen met de ontwikkelaars van de projecten, zoals de webbouwers, marketingmedewerkers en de klanten.

  • Maken en versturen van uitgaande facturen;
  • Actueel houden van de werkbegroting (incl. meer- en minderwerk);
  • Opstellen van de weekplanning;
  • Bewaken van de werkuren van het projectteam;

Wat breng je mee?

Je hebt ervaring op het gebied van projectadministratie, bij voorkeur opgedaan in de bouw of installatiebranche. Je bent flexibel, kostenbewust, nauwkeurig en hebt oog voor detail. Het is een pre als je affiniteit hebt met de agrarische sector. Je bent sterk in plannen, organiseren en in het creëren en houden van overzicht. Daarnaast ben je communicatief vaardig, je bent toegankelijk en bent een goede sparringpartner voor de projectteams. 

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een organisatie met korte en directe lijnen. Beide organisaties werken met een goed team zelfstandige professionals, waarmee een jarenlange relatie is opgebouwd.

Wija Digital Marketing ondersteunt ondernemingen en organisaties met on- en offline marketing campagnes. Wija Koers Internet Services faciliteert haar klanten met diverse internet oplossingen, ook vaak in combinatie met een marketing campagne.

Naast veel werkplezier bieden wij jou een prima beloning.

Waar vind je deze uitdaging?

Alle werkzaamheden worden verricht vanuit ons landelijk gelegen kantoor in Hoogersmilde

Enthousiast?

Stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Meer weten?

Overzicht alle Blogs