Blog

Waarom koos Wardenburg voor Wija

Waarom koos Wardenburg voor Wija

Al meer dan 20 jaar helpen wij onze klanten bij het ontwikkelen van een goede internetmarketing-strategie. Nu kunnen wij zelf gaan vertellen hoe we dit realiseren, maar veel belangrijker is hoe onze klanten dit ervaren. We gaan er de komende tijd een aantal aan het woord laten. Misschien herkent u zich wel in hun situatie. Waarom kozen zij voor Wija?

De eerste die wij die vraag voorleggen is:
Alex Kort, Directeur Operations, Wardenburg Beveiliging & Telecom uit Kolham.

“Alex, bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Hoe heb je de samenwerking ervaren en ben je tevreden?”
Alex Kort: “We waren toe aan een nieuwe internetstrategie, een nieuwe, frisse online aanwezigheid, compleet met een nieuwe website. Nadat we onze eisen hadden geformuleerd, hebben we een short list gemaakt van drie bureaus die aan die eisen voldeden. Wija kwam als winnaar uit de bus omdat hun benadering ons het meeste aansprak: een goed concept, een duidelijke tijdlijn om vanuit een goed strategisch plan , via een gedegen concurrentieanalyse en een specifieke trefwoordenanalyse tot de daadwerkelijke uitvoering te komen. Een goede trefwoordenanalyse is van groot belang om ervoor te zorgen dat je website gevonden wordt. Kortom, Wija presenteerde een duidelijk en helder format.”

"Heeft Wija de verwachtingen waargemaakt?"
Alex Kort: “Wat ons vooral bevalt, is de nuchtere, no-nonsense aanpak en de positieve feedback die wij krijgen. Je merkt dat Wija zelf een ondernemer pur sang is; ze staat echt naast je en komt met goede ideeën om een en ander vorm te geven. Het is een gemoedelijk bedrijf, waar je niet als een nummer, maar als een mens van vlees en bloed wordt behandeld. Je krijgt het gevoel dat je de enige bent en je krijgt alle aandacht.

Tijdens het hele samenwerkingsproces is er een goede communicatie geweest. Diepgaand overleg om de ziel van je bedrijf bloot te leggen en heel precies te omschrijven: wie ben je echt, waarin ben je uniek, wat wil je uitstralen, wat wil je communiceren? Wija Internetmarketing is ook altijd goed bereikbaar voor vragen. Ook tijdens het vullen van de website en daarna. Uiteindelijk hebben we een mooie website gekregen waar we trots op zijn. Kijk zelf maar eens op www.Wardenburg.nl .”

"Hoe zou u Wija Internetmarketing omschrijven?"
Alex Kort: “Ze zorgen ervoor dat je bedrijf online goed vindbaar is. En daarvoor heeft Wija Internetmarketing veel pijlen op haar boog: zo nodig bouwen ze een nieuwe website voor je, ze maken je als organisatie wegwijs in Google en social media en wat je verder maar online nodig hebt. Daarnaast bieden ze diverse cursussen aan en voor advies staat de deur altijd open".

"Als ik het moet samenvatten: Wija Internetmarketing heeft jouw belang op het oog en ze zijn sterk doelgericht!”
Alex Kort, Wardenburg

Meer weten over deze case of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de eigen organisatie? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Overzicht alle Blogs