Blog

Doe mee: Korte Keten campagne voor agrariërs!

Wil jij dat de consument jouw (boerderij)producten koopt? Dan is dit je kans! Wij gaan deze zomer aan de slag om samen het verhaal van jouw prachtige (boerderij) producten te vertellen.

De regiopartners gaan ervoor zorgen dat jullie verhaal bij de consument komt.

Op 30 mei zijn we gestart met het voorbereiden van de campagne met maar liefst 15 deelnemers. Heb je 30 mei gemist, maar wil je toch meedoen aan de campagne? 
Dan kan je op 13 juni alsnog aansluiten! Daarna starten we met de definitieve groep.
Meedoen aan de campagne betekent dat je deze zomer iedere twee weken een online afstemming hebt met de groep over de promotieactiviteiten. Je krijgt individuele begeleiding bij het opzetten en/of uitbouwen van jouw social mediakanalen voor de verkoop van jouw producten. 

Wie doet wat?
Jij: leert jouw verhaal te vertalen naar social media
Regiopartners: verspreiden ook jouw verhaal naar de consument

Doel?
De consument weet jouw boerderijwinkel te vinden en koopt jouw producten!

Hoe?

  • We komen 2 keer bij elkaar om kennis te maken en jouw productverhaal te vertalen naar goede berichten. De eerste keer is op 30 mei en de volgende keer zal 13 juni zijn. 
  • Daarna zien we elkaar elke 2 weken (kort) online en bepalen we gezamenlijk onze lokale seizoensthema's. De looptijd van de campagne is van juni tot en met september.
  • Met deze seizoensthema's ga jij aan de slag in je eigen boerderijwinkel en online op je social mediakanalen.
  • De regiopartners zorgen ervoor dat jullie social mediakanalen een groot bereik krijgen naar veel consumenten.

Meedoen
Ben jij agrariër in de Foodvalley regio en verkoop je je eigen producten? Dan kan je meedoen! Deelname is gratis, we vragen alleen je tijdsinvestering door aan te sluiten bij de bijeenkomsten. Je krijgt er praktische en concrete begeleiding voor terug van een professional in digital marketing. En door actieve verspreiding van de content van alle deelnemers door regiopartners word je bereik serieus vergroot in de streek.

Datum, locatie en tijd
De tweede bijeenkomst is op 13 juni, 10.00 – 15.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) inclusief lunch. De locatie delen we met je na je aanmelding.

Aanmelden
Aanmelding vooraf is verplicht! Meld je aan via het aanmeldformulier

"We gaan samen de consument verrassen met duurzame, gezonde en lekkere producten van dichtbij!'' 

Dit project is tot stand gekomen met ondersteuning van de Provincie Gelderland en de Europese Unie in het kader van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. Kijk op de website van ELFPO voor meer informatie.

Meer weten?

Overzicht alle Blogs