Blog

Wija elevator pitch

Hé, stelt u zich even voor? Of Hé, wat is uw verhaal?

Daar staat u dan: zo in eens in het middelpunt van de belangstelling, omdat u bent gevraagd u even voor te stellen. Kort en bondig in 2 minuten uiteenzetten wie u bent en wat u doet. De kale feiten rollen u gemakkelijk uit de mond, maar daar een boeiend geheel van maken, waarnaar echt wordt geluisterd én dat ook nog wordt onthouden, is andere kost. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding én oefening.

Ook ik kreeg de vraag ‘wie bent u en wat doet u’ ooit voor de eerste keer. En ik was daar op dat moment niet goed op voorbereid. Ik wist toen nog niet wat ik nu weet en had bij lange na ook nog niet de ervaring die ik nu heb. Natuurlijk kletste ik me daar wel door heen, maar echt krachtig was mijn verhaal niet. Waar mijn bedrijf voor staat en waarin ik het onderscheid maak, heb ik nu wel scherp voor ogen.

Uzelf kort en aantrekkelijk presenteren, heeft alles te maken met wat in mijn wereld story-telling heet. In een tijd waarin de afstand tussen boer en maatschappij steeds groter wordt, is het een krachtig instrument om begrip en draagvlak te krijgen voor uw werkelijkheid. En wanneer u actief wilt worden in de korte keten, kunt u niet zonder een authentiek en persoonlijk verhaal. Daarmee motiveert u de klant om juist bij u of uw product te kopen. Ik werk nu ruim 30 jaar als zelfstandige en ben een specialist in het helpen ontwikkelen van oorspronkelijke verhalen.

Wie ik ben? Mijn naam is Wija Koers. Mijn bedrijf heet Wija Digital Marketing. Sinds 1993 is dat gevestigd in Hoogersmilde. Met een team van medewerkers bouwen we websites, webshops, maken we socialmedia berichten voor onze klanten en zorgen we voor mooie, goed werkende advertenties in Google en in de socials.

Om geld te verdienen met een website, webshop, socialmedia berichten en advertenties is het heel belangrijk om vast te leggen: wie wil ik bereiken, wat heb ik te bieden en waarom moet dat juist bij mij gekocht worden? Met andere woorden wat is uw verhaal? Kort en bondig en voor de klant van essentieel belang, dat is het geheim van (online) zakelijk succes.

Met onze klanten werken aan hun verhaal, dat is mijn rol binnen het bedrijf. Dit doe ik voor individuele klanten maar ook voor groepen. Door heel Nederland geef ik trainingen, workshops en presentaties. Bent u benieuwd hoe ik werk? Laat het mij weten. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs. Het kost u slechts de tijd van een kop koffie.

Ook interessant:

Gedegen voorbereiding

Authentiek en persoonlijk verhaal

Online zakelijk succes

Meer weten?

Overzicht alle Blogs