Blog

Meer volgers op uw LinkedInbedrijfspagina?

Een LinkedInbedrijfspagina is een uitstekend instrument om de stakeholders van uw organisatie, denk aan klanten, businesspartners en potentiële sollicitanten, op de hoogte te houden van nieuws, vacatures, ontwikkelingen en trends. 

Wija

Om te zorgen dat de bijdragen die u op LinkedIn plaatst een groot bereik krijgen is het van belang dat uw bedrijfspagina een groot aantal volgers heeft. Graag leggen wij u uit hoe u deze volgers laat groeien. 

Groei samen met uw volgers!

Volgers "verzamelt" u door uw LinkedIn bedrijfspagina "aandacht" te geven. U kunt alvast beginnen met het uitnodigen van iedereen die uw persoonlijke LinkedInprofiel volgt (Connecties uitnodigen). Deze connecties kennen u en zijn veelal bereid om ook uw bedrijfspagina te willen volgen.  

Gezamenlijk zorgen voor meer bereik.

Heeft u inmiddels al de nodige volgers op uw LinkedInbedrijfspagina, dan is het tijd voor de volgende stap! Vraag of uw volgers hún volgers een uitnodiging willen sturen om de betreffende LinkedInbedrijfspagina te willen volgen. Dit is een gemakkelijke handeling die iedereen via de App van LinkedIn kan uitvoeren. 

  1. Laat uw volgers naar uw LinkedIn Bedrijfspagina gaan;
  2. Klik op het rechtermenu en kies voor connecties uitnodigen. 

Gezamenlijk zorgt u voor een groot bereik van uw sector/branche. Een groot bereik zorgt voor een Sterk verhaal en een Sterke sector.

*(stakeholders: overheden (lokaal, provinciaal, landelijk), beleidsmakers, media, politiek, NGO's, leveranciers, burgers, consumenten etc.)

Hulp nodig?

Meer weten?

Overzicht alle Blogs