Blog

Tuigpaarden concours Norg: Onze Passie en Betrokkenheid

Bij Wija Digital Marketing geloven we in het ondersteunen van lokale initiatieven die onze passie voor de regio en paardensport delen. Sinds 1978 organiseert Stichting Norgermarkt Concours jaarlijkse aangespannen paardenevenementen in Norg, en wij zijn trots om deel te nemen aan dit evenement.

Tuigpaarden concours Norg

Op 30 juli 2024 vond de rubriek "De Wija & Anniek prijs" plaats, aangeboden door Wija Digital Marketing te Hoogersmilde en Anniek Floral Designer te Norg. Wij hechten veel waarde aan het ondersteunen van initiatieven die ons hart hebben, zoals het Nationaal Tuigpaarden Concours Norg. Dit evenement bood een prachtige gelegenheid om te genieten van de paardensport, zowel overdag onder de schitterende zon als 's avonds bij fantastisch kunstlicht op het sportveld te Norg.

Samen met zakenpartners, vrienden en familie genoten wij van de sport in een ontspannen sfeer. Voor het nagenieten presenteren wij u enkele sfeerbeelden van het mooie evenement.

Wij nodigen u van harte uit om in 2025 ook deel te nemen aan dit prachtige paardensportevenement. Samen dragen we de regio een warm hart toe en ondersteunen we de passie voor paardensport in Norg.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via:

Contact

Laten we samen de paardensport en de regio ondersteunen!
Heeft u een passie voor paardensport en wilt u meer weten over hoe wij lokale initiatieven ondersteunen?
Neem contact met ons op.

We zien u graag bij het volgende Norgermarkt Concours! 2025