Blog

Vacature medewerker Webanalist

Vacature medewerker Webanalist

Voor Wija Digital Marketing en Wija Koers Internet Services zijn wij op zoek naar een Webanalist (8 uur) voor ons kantoor in Hoogersmilde.

Je komt te werken in dynamische organisatie die houdt van een uitdaging en complexe data niet uit de weg gaat. Zijn dit ook kenmerken die jou omschrijven? Lees dan snel verder en reageer!

Wat ga je doen?

In de functie van Webanalist sta je aan de basis van de verbetering van onze online producten. Je werkt nauw samen met de webbouwers, marketingmedewerkers en de klanten.

• Het creëren van inzichten en analyses met Google Analytics;
• Verrichten en opzetten van verschillende soorten a/b-testen;
• Het omzetten van data in rapportages en analyses;
• Het uitdenken en verbeteren van meetplannen voor onze websites;
• Het signaleren en debuggen van meetproblemen;
• Adviseren over de inzet van uiteenlopende marketinginstrumenten.

Wat breng je mee?

Je hebt relevante ervaring als webanalist. Het is jouw passie om data te vertalen naar inzichten. Jij zoekt graag naar kansen en mogelijkheden in een aanzienlijke hoeveelheid data en kunt dit verwerken tot waardevolle inzichten. Je bent flexibel ingesteld, nauwkeurig en hebt ook voor detail. Het is een pre als je affiniteit hebt met de agrarische sector. Je bent communicatief vaardig, je bent toegankelijk en je bent een goede sparringpartner voor jouw naaste collega’s.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een organisatie met korte en directe lijnen. Beide organisaties werken met een goed team zelfstandige professionals, waarmee een jarenlange relatie is opgebouwd.

Wija Digital Marketing ondersteunt ondernemingen en organisaties met on- en offline marketing campagnes. Wija Koers Internet Services faciliteert haar klanten met diverse internet oplossingen, ook vaak in combinatie met een marketing campagne.

Naast veel werkplezier bieden wij jou een prima beloning.

Waar vind je deze uitdaging?

Alle werkzaamheden worden verricht vanuit ons landelijk gelegen kantoor in Hoogersmilde

Enthousiast?

Stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Meer weten?

Overzicht alle Blogs