Amazon

Amazon

Het is als ondernemer steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Fysieke winkels nemen af en online is het nieuwe offline. Consumenten zoeken steeds vaker naar producten op marktplaatsen als Amazon of Bol.com.

Meer dan 300 miljoen consumenten zijn actief op het platform van Amazon. Door te verkopen op Amazon komt u direct onder de aandacht bij deze grote groep consumenten. En fijn is dat iedereen producten kan verkopen via Amazon. Daardoor lijkt online verkopen eenvoudig, maar zoals u weet is de concurrentie op het platform enorm. U krijgt niet zomaar een hoge plaats in de zoekresultaten.

Denkt u dat een verkoopaccount op Amazon iets voor u is of heeft u al een account, maar vind het nog lastig? Wij helpen u graag;

Amazon inrichtingspakket

U wilt graag een account op Amazon.com? Wij helpen u graag bij het correct inrichten van een account. Uit ervaring weten wij dat veel mensen moeite hebben met het berekenen van de verkoopprijs. Een belangrijk ding want Amazon straft accounts met foutieve verkoopprijzen direct af. Ook kiest u in deze fase of u zelf de verzending op zich neemt of door Amazon laat doen. Kortom genoeg stof om over na te denken.  

Nadat uw Amazon account is ingericht krijgt u tijdens een persoonlijk gesprek een korte introductie van ons. U leert hier wat tijdens deze introductie welke handelingen u moet verrichten nadat u een bestelling heeft gekregen via Amazon. Desgewenst ontvangt u een checklist van ons.  

Amazon onderhoudspakket

Heeft u al een Amazon account, maar heeft u moeite om alles up-to-date houden? Wij beheren graag uw verkoopaccount. Wij ontzorgen u, zodat u kunt doen waar u goed in bent; Ondernemen! Dagelijks ontvangt u van ons een lijst met bestellingen en de daarop volgende acties die u hiervoor moet ondernemen. U ziet in één oogopslag wat er van u verwacht wordt.

Daarnaast onderhouden wij uw account om uw producten beter zichtbaar te krijgen.

Kopje koffie


Blog: Wija gaat op Amazon avontuur


Op 10 maart dit jaar ging Amazon live met een Nederlandse website. U kunt het bijna niet gemist hebben, de media hebben daar destijds uitgebreid over bericht. Amazon is van oorsprong een Amerikaans e-commercebedrijf uit Seattle.

Lees meer...


Blog: Wija gaat op Amazon avontuur deel 2

 
Omdat Wija graag van de hoed en de rand weet als het gaat om nieuwe verkoopplatforms, gingen we het Amazon-avontuur aan met een eigen account. Uiteraard met als doel kennis en ervaring op te doen, waarmee we u meer en beter kunnen adviseren.

Lees meer...

Meer weten?