Blog

Google Analytics versie 4; verplicht vanaf juli 2023

Als u een website heeft, dan is het gebruik van Google Analytics essentieel voor het begrijpen van het gedrag van de bezoeker op uw website en het verbeteren van uw online aanwezigheid.

wija

Google Analytics 4

Om in de toekomst de resultaten van uw website nog steeds te kunnen blijven meten moeten we migreren naar Analytics 4. Wanneer u Google Analytics gebruikt om een indruk te krijgen van uw bezoek, kan dit gewoon met de desbetreffende knop worden gedaan.

U kunt dan de instructies van de installatie assistent volgen. Mocht u hier niet uitkomen kunnen wij dit ook voor u doen.

Conversiemeting

Wanneer u adverteert op Google Ads, Facebook, Instagram of een ander platform meet u waarschijnlijk de conversies op uw website. Om er voor te zorgen dat de conversies na 1 juli nog steeds worden gemeten én ook worden doorgegeven aan het advertentiesysteem moeten we iets verder gevorderde aanpassingen doen.

Dan moeten er instellingen gemaakt worden en de doelen opnieuw worden ingesteld niet zo eenvoudig als je dit niet dagelijks doet, we helpen u graag neem hier contact op voor meer informatie.

Hulp nodig?

Meer weten?

Overzicht alle Blogs