Blog

Inspiratietour voor de boer: Zuivel

Wil jij je eigen melk gaan verzuivelen en wil je inspiratie bij de keuzes die je moet maken? Of verzuivel je al en wil je weten hoe je een sterk merk bouwt en meer afzetkanalen krijgt? 

Inspiratietour voor de boer: Zuivel

Datum: maandag 16 januari 2023 
Tijd: 09:00 - 16:15 uur
Locatie: Mastwijkerdijk 7, Montfoort

Tijdens deze dag én tijdens het online webinar dat je van tevoren kunt volgen leer je hoe je jouw eigen merk en merkidentiteit ontwikkelt. Daarmee onderscheid je je van anderen en ontwikkel je een authentieke communicatiestrategie.

Wat zie, hoor en leer je tijdens de inspiratietour?

Het programma is gevarieerd en bestaat onder andere uit:

• Bezoek aan kaasmakerij van Cock Verweij in Polsbroek.

• Drie sprekers vertellen over hun maakprocessen.

  1. - Mariëlla van den Brink van RofMeddow vertelt over haar zuivellijn.
  2. - Cynthia Lekkerkerker van IJsboerderij De Morgen geeft een inkijkje in een ijsmakerij.
  3. - Ramon van Roomen vertelt over zijn Syrische grillkaas onder het label Al Shahbaa en hoe hij de verkoop aanpakt.

• Nog een verrassings locatie bezoek en een sessie marketing, branding en promotie door digital markting specialist Wija Koers. Tijdens deze sessie krijg je tips over hoe je online en offline een eigen merk in de markt zet en hoe je zorgt voor een origineel en herkenbaar merkverhaal.

Tijdens de tour is er genoeg tijd om te netwerken en je collega-ondernemers te spreken. Ook valt er van alles te proeven. En ten slotte: je gaat met een persoonlijk actieplan naar huis.

Online webinar

Ter voorbereiding op de inspiratietour organiseren wij op 15 december 2022 van 19.00 tot 20.30 uur een webinar over merkontwikkeling en merkidentiteit. Digital marketing specialist Wija Koers verzorgt dit webinar. Je kan het webinar ook volgen als je niet meegaat op de inspiratiedag. Tevens is het webinar niet alleen voor melkveehouders maar voor alle agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht.

Schrijf je snel in voor deze leerzame en leuke dag die de provincie Utrecht jou gratis aanbiedt. 

Meer weten?

Overzicht alle Blogs