Blog

Workshop Online Marketing en Communicatie

De landbouw is veel in het nieuws, over pittige onderwerpen, iedereen kan er vervolgens wat van vinden en zeggen.

Ook op social media is het druk, met twitterende boeren, koeien op Facebook en grutto’s op LinkedIn. De informatie gaat snel online en met goed nieuws is dat fantastisch maar met onjuiste informatie raakt het de landbouw, en indirect ook uw bedrijf, uw trots. Wat moet u dan doen? En wat kunnen we gezamenlijk doen?

Wija Koers neemt ons hierin mee, ze is marketeer en communicatie-expert in de agrosector. Ze vindt dat (online) communicatie een integraal onderdeel van je bedrijfsstrategie moet zijn. We leven in een nieuwe tijd, met nieuwe obstakels
en tegenstanders, maar gelukkig zijn er ook nieuwe communicatiemiddelen om het ware, oprechte verhaal te vertellen. In twee workshops geeft Wija tips wat we met z’n allen moeten doen op o.a. social media en waarom het zo belangrijk is. Maar ze vertelt ook wat we juist niet moeten doen.

agrimarketing

Workshops
Wija Koers geeft twee gratis workshops Marketing en Communicatie, met als thema verbinding boer-burger. Na het volgen van de workshops bent u weerbaarder tegen vragen en hebt u een verhaal dat staat als een huis. De workshops worden gefinancierd door gemeente Ede.

Data en locatie
U kunt aansluiten op woensdag 2 of 9 maart.
Van 10:00 tot 15:00, inloop vanaf 09:30.
Locatie: Kulturhus Wekerom, de Klompenzaal.*
Inclusief Lunch.

Aanmelden
Alle boeren in de Foodvalley regio kunnen meedoen. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef bij uw aanmelding aan of u al over social media kanalen of een website beschikt (incl. link).
Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Bron: Landbouwnetwerk Regio Foodvalley

Meer weten?

Overzicht alle Blogs