Blog

Wija's Voorbereiding voor de Internationale Grüne Woche 2024 in Berlijn

Op weg naar Berlijn:

Wija, staat aan de vooravond van een spannende reis naar de Grüne Woche 2024 in Berlijn. Donderdagochtend 18 januari vertrekken we om 06:00 uur vanuit Hoogersmilde, met enthousiasme en vastberadenheid. De treinreis, brengt ons rond 14:00 uur in Berlijn.

Een Opening om naar Uit te Kijken

Een van de hoogtepunten is de opening van het Nederlandse paviljoen op vrijdag 19 januari, geleid door minister Piet Adema. Dit moment symboliseert de invloed en het belang van Nederland in de wereldwijde agrisector.

De Grüne Woche: Een Podium voor Innovatie en Verbinding

De Grüne Woche is niet zomaar een beurs. Het is een platform waar de nieuwste trends in voeding, landbouw en tuinbouw centraal staan. Wija zal zich onderdompelen in de rijke diversiteit van producten en innovaties van over de hele wereld. Met meer dan 1.400 exposanten en 300.000 bezoekers, is de beurs een broeinest van ideeën en connecties.

Team Agro NL en Wija: Samen Sterk

Wija's deelname met Team Agro NL in Hal 18, stand 100, onderstreept het belang van Nederlandse bijdragen aan de internationale agrimarkt. Samen gaan we onze producten en diensten presenteren en onze vooraanstaande positie in de sector benadrukken.

Netwerken: Het Hart van de Missie

Voor Wija is netwerken tijdens de Grüne Woche essentieel. Deze beurs biedt een unieke kans om relaties op te bouwen.

De Terugreis: Reflectie en Vooruitkijken

Na twee productieve dagen, zal Wija zaterdagmiddag 20 januari met de trein terugkeren naar Nederland. Deze reis zal een moment van reflectie zijn, waarbij Wija de ervaringen en opgedane contacten evalueert en plannen maakt voor toekomstige initiatieven.

Conclusie: Een Belangrijke Stap voor Wija en Team Agro NL

Deelname aan de Grüne Woche 2024 is een belangrijk moment. Het vertegenwoordigt niet alleen onze inzet voor de agrisector, maar ook onze ambitie om internationale relaties te versterken en nieuwe wegen te verkennen voor samenwerking en groei.

Volg Wija's Reis

Blijf op de hoogte van Wija's avonturen en inzichten op de Grüne Woche door ons te volgen op onze social media kanalen en website. Samen met Wija verkennen we de toekomst van de agrisector. #Wija
Ontdek meer over de Grüne Woche
gruenewoche.de/en/

Hieronder een beeld van de voorgaande jaren:

#Wija #GrüneWoche2024 #GrüneWoche #AgriBusiness #DuurzameLandbouw #VoedselInnovatie #NederlandseLandbouw #InternationaleHandel #Netwerken #AgroTech #Berlijn #Berlin

Meer weten?

Overzicht alle Blogs