Blog

Wegwijs op Instagram in slechts 1 dagdeel

Instagram is tegenwoordig een niet meer weg te denken social media-kanaal. Wereldwijd heeft Instagram meer dan 1 miljard gebruikers. Meer dan de helft daarvan gebruikt instagram zelfs dagelijks. Daarmee biedt Instagram ook u een ongekend groot bereik. Maar hoe integreert u Instagram in uw bedrijfsstrategie? Hoe komt u aan meer volgers en net zo belangrijk, hoe biedt u die voor hen interessante content aan? Of nog mooier, hoe zorgt u ervoor dat uw volgers reikhalzend uitkijken naar uw volgende storie of album?

Tips & trics
Wija Digital Marketing heeft naam en faam als specialist in digitale marketing en communicatie. Al vele ondernemingen in ons werkgebied hebben tal van successen behaald met de inzet onze producten en diensten. Nieuw in onze dienstverlening is de Wija Instagram Summerschool. Op onze Instagram Summerschool maken wij u in slechts één dagdeel wegwijs op Instagram en delen wij tips en trics met u. Voor een optimaal rendement werken we met kleine groepen en volgen we een interessant en intensief programma. Na het volgen van onze Instagram Summerschool bent u in staat op succesvolle wijze zelf uw eigen Instagram-kanaal professioneel in te richten en uit te bouwen. 

Modulaire aanpak
Onze ‘Instagram Summerschool’ is opgebouwd uit een basismodule en een strategische module.

In de basismodule leert u zelf een account aan te maken, berichten te plaatsen, een storie en een boomerang te maken. Nadat we u de basistechnieken hebben bijgebracht gaan we een stapje verder. In deze strategische module leren we u hoe u uw account inricht, hoe en wanneer u een #hashtag inzet en hoe u een publiek aan u bindt. 

Alle voordelen op een rij

- Minimale investering in tijd en geld
- Optimaal rendement
- Nieuwe en actuele kennis, tips & trics
- In Instagram gespecialiseerde en ervaren trainers
- Deelname-certificaat
- Uitbreiden netwerk met gelijkgestemde ondernemers

Meldt u zich vandaag nog aan voor de Wija Instagram Summerschool.

Wija

 

Meer weten?

Overzicht alle Blogs